VinoGel CF 50g

Výrobca: ERBSLOH Kód tovaru: 4524923
VinoGel CF 50g
Výrobca: ERBSLOH Kód tovaru: 4524923

Kvapalný číriaci a adsorpčný prípravok s vysokou tanínovou afinitou bez kazeínu. Pokračovať

Váha:
Cena s DPH
2.10 €
Cena bez DPH
1.75 €
Skladom

POPIS VÝROBKU

VinoGel CF bezkazeinový kvapalný číriaci prostriedok s vysokou tanínovou afinitou, čo má za následok redukciu trieslovín. VinoGel CF číri skvele mladé vína a umožňuje paralelne s tým zaguľatenie chute, rovnako tak vylepšenie filtrovateľnosti. VinoGel CF účinkuje v špeciálnej kombinácii želatíny s vysokomolekulárnym kolagénom z vyziny. VinoGel CF je priamo použiteľný v kvapalnej forme a tým je jeho použitie pre užívateľov veľmi ľahké. Povolený je podľa nariadenia a smerníc EU. Testovaný odborným laboratóriom na čistotu a kvalitu.

POUŽITIE A DÁVKOVANIE

Čírenie kalných mladých vín : 15-150ml/100 l

Harmonizácia predčírených mladých vín : 15-30ml/100 l

Ľahké senzorické korektúry : 30-50ml/100 l

Odstránenie trieslovín : 50-150ml/100 l

VinoGel CF je kvapalný, môže sa pridať priamo do vína. Behom pridávania je treba víno premiešať. Dávkované množstvo sa riadi podľa stupňa zakalenia resp. podľa stupňa požadovanej harmonizácie. Doporučená kombinácia s Klar-Sol Super 1:1 , VinoGel® CF sa dávkuje ako posledný. Doporučujeme previesť predbežnú skúšku.

SKLADOVANIE

Bezpodmienečne chrániť pred mrazom, ale v chlade. Otvorené obaly tesne uzavrieť a pamtať na skorú spotrebu. Pred použitím pretrepať alebo premieša

Spýtajte sa nás
Otázky a odpovede
František Špička 22 Október 2022

Dobrý deň, akú teplotu je potrebné udržiavať pri čírení Vinogel om CF?
ďakujem

Mário Chren 24 Október 2022

Dobrý deň.  Teplotu nie je potrebné udržiavať. Pri použití je potrebné dodržať odporúčaný postup a kombinácie s inými prípravkami (klar-sol, nacalit), ktorý vám rád vysvetlím telefonicky: 0948 497 422

Martin Filo 3 Február 2021

Vas pripravok VinoGel CF 50g uz obsahuje zelatinu, alebo ju treba este zvlast dokupit? Dakujem. M.F.

Edita Chrenová 3 Február 2021

Je vyrobený na báze želatiny, vyziny a mliečnej bielkoviny.

Napíšte svoj názor
Hodnotenia
Zatiaľ nebolo pridané žiadne hodnotenie.