Boerovin 300g
Biologicky vytvorená kyselina mliečna Pokračovať
Boerovin je kvapalná kyselina mliečna prispôsobená na výrobu vín z hrozna a ovocia. Čistota produktu Boerovin spĺňa požiadavky na kvalitu pre potraviny. Obsah čistej kyseliny mliečnej: 80%. Ovocné kyseliny tvoria chrbticu vína. Chránia ho v spojení s dostatočným obsahom alkoholu proti mikrobiálnemu znehodnoteniu, ako sú napríklad baktérie. Táto ochrana je zaručená pri celkovom obsahu titrovateľných kyselín približne 5 g/l. Táto kritická hranica by nemala byť nižšia v žiadnej etape výroby vína. Cieľom aplikácie Boerovin-u je zvýšenie kyslosti ako dodatočnej mikrobiologickej ochrany a zlepšenie chuti. Povolené podľa aktuálnych zákonov a predpisov platných v rámci EU. Čistota a kvalita sú overené špecializovanými laboratóriami.
Dávkovanie podľa požadovaného nárastu kyselín
Príklad:
nárast kyselín o 1g/l dávka: 125,4ml/hl alebo 150,0g/hl
maximálne o 2,5g/l dávka: 314,8ml/hl alebo 376,5g/hl